Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Ο Πούτιν (όχι ο σωσίας του) βρέθηκε για Ιερό Προσκύνημα στο Άγιον Όρος, επ' ευκαιρία τού Εορτασμού τής Κοιμήσεως τής Θεοτόκου


Στις Ορθόδοξες Χώρες που τηρούν το Παλαιό ημερολόγιο καθώς και στο Άγιο Όρος και στα Ιεροσόλυμα, η Κοίμηση της Θεοτόκου εορτάζεται στις 28 Αυγούστου.  Στην ιστοσελίδα  Olympia.gr διαβάσαμε ότι:


«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο πρόεδρος Πούτιν θα εορτάσει τον Αγιορείτικο Δεκαπενταύγουστο στην ΙΜ Ιβήρων, δείχνοντας για άλλη μία φορά την δύναμη της Ορθοδοξίας αλλά και την βαθιά του πίστη.»

«Την δύναμη της Ορθοδοξίας που κάποιοι φρόντισαν να απεμπολήσουν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πολιτικούς τους προϊσταμένους. Ένα πραγματικό όπλο που βρίσκεται στα χέρια του Ελληνισμού, αλλά οι πολιτικοί του ταγοί κάνουν ότι μπορούν για να απαξιώσουν.»
«Εννοείται ότι η επίσκεψη γίνεται με άκρα μυστικότητα, αφού τα μέτρα προστασίας είναι δρακόντια. Μην λησμονούμε και την περίπτωση του Σινούκ, για όσους επιμένουν να θυμούνται.»

Πράγματι η μυστικότητα είναι απόλυτη. Στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο ειδήσεων Ρομφαία, διαβάσαμε αφιέρωμα για τον Εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Μονή Ιβήρων, (εκεί που υποτίθεται ότι θα εόρταζε  ο Πούτιν) αλλά καμία αναφορά για τον Ρώσο Πρόεδρο.
Ήρθε ο Βλαδίμηρος,  να τιμήσει την Θεοτόκo, στη Γιορτή Της, μέσα στο Περιβόλι Της... Δεν του είχε επιτρέψει η Κυβέρνηση Παπαδήμου να επισκεφτεί το Περιβόλι  το Πάσχα!  Δεν είχαν φαίνεται έγκριση από τις Στοές τους (Bilderberg και Trilateral...)




Ήρθε την ώρα που ο Διεθνής Σιωνισμός μαίνεται στην Συρία και πέριξ αυτής,  την ώρα που διώκονται οι Χριστιανοί της Συρίας,  και την ώρα που οι πρακτορίσκοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων  πριονίζουν λυσσαλέα τους Σταυρούς των Εκκλησιών  στην Ρωσία, όπως έκαναν και οι Σιωνιστές  προκάτοχοί τους, οι  Κομμουνιστές του Στάλιν και όχι μόνο.....
Ήρθε την ώρα που η Σιωνιστική Κυβέρνηση του  Ισραήλ εκβιάζει τον Ομπάμα και χειραγωγεί ακόμη και τον ίδιο τον εβραϊκό λαό για πόλεμο - «αρπαχτή», μετά το Γιόμ Κιπούρ τώρα τον Σεπτέμβριο...

Η Παναγιά μαζί σου, Βλαδίμηρε, να σε σκέπει,   να σε   ενισχύει και να σε Κραταιώνει... Κι εσένα και την Αγία Ρωσία.
Αυτή η μυστική επίσκεψη του Βλαδίμηρου γεμίζει κάθε Ορθόδοξη ψυχή με χαρά:


Στο Άγιο Όρος δεν έστειλε τον γνωστό σωσία του τον «Μαγουλάκια». Εδώ ήρθε ο ίδιος incognito!
 
Aelius Maximus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου