Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Ρωσικό πυρηνικό υποβρύχιο κλάσεως " Akula ", «αλώνιζε» κάτω από τη μύτη των Αμερικανών στον Κόλπο του Μεξικού - ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ - για έναν Ολόκληρο Μήνα ...


Οι Αμερικανοί πέρασαν  Γενεές Δεκατέσσερες τον Ομπάμα για τις Περικοπές στην Άμυνά τους...

Στην Washington Beacon διαβάζουμε ότι: Ένα ρωσικό πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Akula    οπλισμένο με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς Κρουζ,  επιχειρούσε απαρατήρητο στον Κόλπο του Μεξικού για αρκετές εβδομάδες,  και η πλεύση του σε  στρατηγικά  ύδατα των  ΗΠΑ επιβεβαιώθηκε μόνον αφού είχε εγκαταλείψει την περιοχή.
 
Η μυστική  υποβρύχια εισβολή στον Κόλπο πραγματοποιήθηκε την ίδια χρονική στιγμή που ρωσικά βομβαρδιστικά έκαναν επιδρομές σε περιορισμένο εναέριο χώρο των ΗΠΑ κοντά στην Αλάσκα και την Καλιφόρνια, τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, και υπογραμμίζει τον αυξανόμενο στρατιωτικό δυναμισμό  της Μόσχας.


Το γεγονός ότι το Akula δεν ανιχνεύθηκε στον Κόλπο είναι λόγος ανησυχίας, δήλωσαν αξιωματούχοι των ΗΠΑ.





Οι αξιωματούχοι που γνωρίζουν  τις εκθέσεις περιπολίας του υποβρυχίου  στον κόλπο του Μεξικού, δήλωσαν ότι  το σκάφος ήταν ένα πυρηνοκίνητο Akula-class υποβρύχιο επίθεσης, ένα από τα πιό αθόρυβα υποβρύχια της Ρωσίας.


Μία  εκπρόσωπος του Πολεμικού Ναυτικού αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Ένας αξιωματούχος δήλωσε ότι το  Akula επιχειρούσε  χωρίς να έχει εντοπιστεί για ένα μήνα.


Το Πολεμικό Ναυτικό (των ΗΠΑ) αντιμετωπίζει απότομη μείωση των δυνάμεων που απαιτούνται για τον εντοπισμό και την αντιμετώπιση των εν λόγω υποβρύχιων δραστηριοτήτων.

Η πρόταση του προϋπολογισμού Ομπάμα για την Άμυνα, τον Φεβρουάριο «έκοψε» 1.300.000.000 δολλάρια από τα σχέδια ναυπήγησης του Ναυτικού, πράγμα που ακυρώνει την προοπτική  κατασκευής 16 νέων πολεμικών πλοίων μέχρι το 2017.


Οι περικοπές στον  προϋπολογισμό αναιρούν την  αγορά 10 προηγμένων jets P-8 αντι-υποβρυχιακού πολέμου,  που απαιτούνται για την ανίχνευση υποβρυχίων.

Τον Ιούνιο, κάποια ρωσικά στρατηγικά πυρηνικά βομβαρδιστικά, και αεροσκάφη υποστήριξης,  πραγματοποίησαν  μια μεγάλης κλίμακας  άσκηση  πυρηνικών βομβαρδισμών στην Αρκτική. Στην  άσκηση προσομοίωσης περιλαμβάνονταν χτυπήματα σε "εχθρικά" στρατηγικά σημεία τα οποία όπως λένε  αξιωματούχοι, περιλαμβάνουν πιθανές θεωρητικές επιθέσεις στην πυραυλική άμυνα των ΗΠΑ στην Αλάσκα.

 
Την μεθεπομένη το Πεντάγωνο αρνήθηκε το γεγονός. Περισσότερα, εδώ.


«Δεν ξέρω σε τι πληροφορίες βασίστηκε, αλλά  δεν ήταν σωστό»,  δήλωσε η       Wendy Snyder,  εκπρόσωπος του Πενταγώνου.

Ένας εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, δεν επιβεβαίωσε, αλλά  ούτε και αρνήθηκε τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης, την Πέμπτη, λέγοντας μόνο ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των ρωσικών υποβρυχίων σε όλο τον κόσμο είναι απόρρητες.



Γενεές δεκατέσερες πέρασαν τον Ομπάμα και τις περικοπές του, ορισμένες εφημερίδες, στις  ιστοσελίδες τους,  αποκαλώντας τον «Σοσιαλιστή», «Μουσουλμάνο» (ότι χειρότερο δηλαδή για Αμερικανό Πρόεδρο), κατηγορώντας τον ότι θέλει να «γονατίσει» την υπερήφανη Αμερική, και «ποτέ του να μην ξαναβγεί» και ότι τον σιγοντάρουν τα «πουλημένα ΜΜΕ».


Αλήθεια τι μου θυμίζει αυτή η ιστορία με τις περικοπές και τη διάλυση στην Άμυνα, τη διείσδυση του αιώνιου εχθρού στα χωρικά ύδατα, τις διαψεύσεις, τις ένοχες σιωπές (και τα τιτιβίσματα), την αμέλεια (zubr), τις ολιγωρίες κλπ.;

Φαίνεται ότι και η Αμερική  υποφέρει και στενάζει απο τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Το μαρτυρούν οι αγωνιώδεις κραυγές των εκεί πατριωτών.... Αυτή η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικατατορία δεν ανέχεται τον πατριωτισμό πουθενά!

Aelius Maximus

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου