Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ντροπή Ταγματάρχα! Βουλευτής κόμματος του μνημονίου; Μα με το ΠΑΣΟΚ; Ντροπή...

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης αλλά και ταγματάρχης του Ελληνικού Στρατού Πύρρος Δήμας είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ,όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του Ε.Βενιζέλος.

Ο Π.Δήμας που φόρεσε τη στολή του Ελληνικού Στρατού,δραστηριοποιήθηκε κατά καιρούς σε θέματα που είχαν να κάνουν με προγράμματα φυσικής αγωγής του προσωπικού,αν και ποτέ αυτές οι προσπάθειες δεν είχαν αρχή και τέλος,χωρίς πάντως δική του ευθύνη.

Η ένταξη των Ολυμπιονικών -και άλλων αθλητών με διακρίσεις- στις ΕΔ δίχαζε πάντα το στρατιωτικό προσωπικό.

Τώρα τελευταία οι Ολυμπιονίκες κλήθηκαν να έχουν καθημερινή παρουσία σε υπηρεσίες των ΕΔ.

Από την άλλη ο πρώην Α/ΓΕΣ Φ.Φράγκος τελικά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Η μη εξασφαλισμένη εκλογή οδήγησε στην απόφαση να μην ρισκάρει τώρα τη κάθοδο στις εκλογές.

Πηγή:  onalert

Άλλα έλεγε για την πολιτική και την πιθανότητα να κατέλθει υποψήφιος ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Πύρρος Δήμας, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2009, δηλαδή κατά την τότε προεκλογική περίοδο, ο κύριος Δήμας δήλωνε σε συνέντευξή του στο site nenanews.gr, σχετικά με τις φήμες, που τον ήθελαν να κατεβαίνει υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ:

«Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως ούτε καμία επίσημη πρόταση υπήρξε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ και ούτε έχω ασφαλώς σκοπό να πολιτευτώ».

- Εάν υπήρχε πρόταση θα τη δεχόσασταν ;

«Σίγουρα μια τέτοια πρόταση θα ήταν τιμητική, αλλά δεν είμαι έτοιμος, ούτε έχω βλέψεις για κάτι τέτοιο. Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., ούτε στη Ν.Δ. Ανήκει στον ελληνικό λαό. Άλλωστε εγώ έμαθα να σηκώνω ψηλά την ελληνική σημαία και όχι τη σημαία κάποιου κόμματος».

Και διάλεξε να κατέλθει τώρα, υποψήφιος με το κόμμα που εκφράζει την εθνική υποτέλεια. Κρίμα, Πύρρο, κρίμα...

Πηγή:  defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου