Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Με την κόλαση στα μυαλά τους ξυπνάνε και κοιμούνται οι Ισραηλινοί...



Πληροφορίες ότι οι Ιρανοί και η Hizbollah θα εξαπολύσουν επιθέσεις στις πλατφόρμες εξόρυξης φυσικού αερίου του Ισραήλ στην Αν. Μεσόγειο καθώς και σε στρατηγικούς στόχους στην Τουρκία, την Ιορδανία και την Σ. Αραβία σε περίπτωση που οι δυτικοί επιτεθούν στην Συρία, εκφράζουν κύκλοι από το Ισραήλ.
Όπως έγινε γνωστό τα στελέχη του συριακού γενικού Επιτελείου μετακινήθηκαν από τις εγκαταστάσεις τους σε προστατευόμενα κτίρια σε συγκρότημα στο κέντρο της Δαμασκού γεγονός που επιβεβαιώνει την κλιμάκωση της σύγκρουσης.
Η εξέλιξη αυτή αλλά και η αποφασιστικότητα που έχει δείξει η ιρανική πλευρά για την πρόκληση αντιποίνων σε περίπτωση που ο Assad και η συριακή κυβέρνηση κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία έχουν προκαλέσει σοβαρές ανησυχίες στην Δύση και στην ισραηλινή ηγεσία.
Οι πλατφόρμες  φυσικού  αερίου του...

Η συνέχεια  εδώ

1 σχόλιο:

  1. Σιγά μην κάτσει το Ιραν κα η Χεσμπολλάχ με σταυρωμένα χέρια να καμαρώνουν τους Ισραηλινούς.
    Τέτοια που κάνει ο Σιωνισμός, εύχομαι να τους λιανίσουν σε όλα τα επίπεδα. Στρατιωτικά, με "τρομο"-επιθέσεις τύπου Βουλγαρίας. κλπ
    Δεν είναι όλοι λοβοτομημένοι και καλωδιωμένοι με τους αποκωδικοποιητές σαν το βόδι το νεοέλληνα.

    Επίσης συγχαρητήρια για τις τρείς αποκαλυπτικότατες αναρτήσεις στην Έσαχατη Ανάσχεση :1. Αυτή με την επίσκεψη Κλίντον-μεγαλομέτοχου της Nobel, 2.την Τσιπροεταιρεία ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ και τις βρωμοδουλειές του πατέρα Τσιπρα με τη Mossad.
    Και για την 3η, τον Καμπαλιστή Σαμαρά και την επίδραση της Καμπαλά στο New Age.

    Απόλαυση και οι τρείς! Μπράβο σου. Να τις διαβάσουν όλοι οι αποκωδικοποιημένοι, μπας και κουνηθεί ο εγκεφαλικός πολτός τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή