Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Θα υπερασπισθή μέχρι τέλους την Συρία η Ρωσία

Αρχηγός ρωσικού Ναυτικού: "Δεν θα εγκαταλείψουμε την Συρία - Θα δώσουμε μάχη"

Η Ρωσία ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη Συρία, αντιθέτως θα δώσει μάχη για να κρατήσει τη βάση της στην Ταρτούς, σύμφωνα με δήλωση του από τα πλέον επίσημα χείλη του ναυάρχου, Viktor Chirkov του από τις 6 Μαΐου αρχηγού του Ρωσικού Ναυτικού. Η ναυτική βάση στην Ταρτούς αποτελούσε την δεκαετία του 1970 την μόνιμη βάση του σοβιετικού Ναυτικού και εξυπηρετούσε τον στολίσκο της Μεσογείου (για την ακρίβεια αποτελούσε την βάση της 5ης επιχειρησιακής ναυτικής δύναμης). Μετά από 20 χρόνια απουσίας...

Η συνέχεια εδώ

"To τουρκικό RF-4E καταρρίφθηκε από το ρωσικό αντιτορπιλικό Admiral Çapanenko"!

Τον εξωφρενικό ισχυρισμό ότι το τουρκικό μαχητικό RF-4E καταρρίφθηκε αλλά από το ρωσικό αντιτορπιλικό "Admiral Çapanenko" κλάσης Udaloy II και όχι από την συριακή αεράμυνα, διατύπωσε ο Τούρκος αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος της Αριστεράς (DSP) Masum Türker.
Τη δήλωση αυτή ο Τούρκος πολιτικός την έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό ΤV8 μιλώντας όταν ρωτήθηκε για το επεισόδιο και αναμεταδόθηκε απο τουρκικά ιστολόγια.
Μάλιστα ο ίδιος έφτασε στο σημείο να...

Η συνέχεια  εδώ

Πατροκοσμάς για Ελλάδα & πόλεμο Συρίας: "Άν ο πόλεμος πιαστή από κάτω λίγα θά πάθετε"

Αν θεωρήσουμε ότι οι προφητείες έχουν κάποια βάση και δεν πρόκειται για αοριστολογίες που ενίοτε "πέφτουν μέσα" (άλλωστε ο Νοστράδαμος κατ'αυτόν τον τρόπο έγινε διάσημος: Από αυτά που επιβεβαιώθηκαν, όχι από αυτά που διαψεύστηκαν), τότε, εν πάση περιπτώσει εντυπωσιάζει μία "μελλοντολογική ανάγνωση των πραγμάτων" από τον Πατροκοσμά: Διαβάστε την και κρίνετέ την:
"Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι. Άν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θά καταστραφήτε".
Η περίπτωση των...

Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου