Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΚΟΥΒΕΛΗΣ - ΡΕΠΟΥΣΗ: ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΥΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!

«Η Δημοκρατική Αριστερά πρέπει να είναι στην κυβέρνηση», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, τονίζοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει η χώρα σε τρίτες εκλογές.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στη νέα κυβέρνηση είναι επιβεβλημένη, καθώς όπως εξήγησε, όσο ευρύτερη είναι η σύνθεση αυτής της κυβέρνησης τόσο καλύτερα θα γίνει η...


Η συνέχεια  εδώ

Πρώτες απειλές από Τουρκία για "Προστασία της τουρκικής μειονότητας στην Δ. Θράκη"! 

Eυθεία απειλή για προστασία των δικαιωμάτων της "τουρκικής μειονότητας" - όπως την χαρακτήρισε - της Θράκης εξαπέλυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου, κατηγορώντας την Ελλάδα ότι "καταπατά την Συνθήκη της Λωζάνης", όσον αφορά τα δικαιώματα της μειονότητας στη Θράκη, ξεχνώντας ότι και μόνο που αναφέρεται σε "τουρκική" μειονότητα αυτό αποτελεί παράβαση της Συνθήκης της Λωζάνης στην οποία η Τουρκία αναγνωρίζει μόνο τον θρησκευτικό χαρακτήρα της μειονότητας. 
Ο Νταβούτογλου είπε ότι πολλοί «Τούρκοι» από την Δυτική Θράκη έχουν χάσει την ελληνική υπηκοότητα, βάσει του άρθρου 19 του ελληνικού κώδικα ιθαγένειας, ο οποίος ήταν σε...

Η συνέχεια  εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου