Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

25 Ισραηλινοί... «φύλαγαν» την Αρχαία Ολυμπία ΚΑΙ στις καταστρεπτικές πυρκαγιές του 2007!!! Για να μην ξεχνιώμαστε...

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΩΛΟ ΗΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΟΥ!

Προτεκτοράτο των Σιωνιστών η Ελλάδα, με την ανοχή των εθνοπροδοτών συγκυβερνώντων!
Η προγραμματισμένη άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Golden Iris που μεταφέρει μεταξύ άλλων 526 τουρίστες από το Ισραήλ, σήμανε συναγερμό στις τοπικές αρχές και όχι μόνο... Από το Λιμεναρχείο Κατακόλου και την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας ελήφθησαν εδικά μέτρα για την ασφαλή άφιξη και μεταφορά των τουριστών στην Αρχαία Ολυμπία, υπό το άγρυπνο μάτι πρακτόρων της ισραηλινής μυστικής υπηρεσίες Μοσάντ. 
Το λιμάνι του Κατακόλου από νωρίς το πρωί είναι αποκλεισμένο προκειμένου να μην περάσει κανένας χωρίς έλεγχο στο χώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέτρα σε μικρότερη κλίμακα είναι πιθανόν να διατηρηθούν από δω και στο εξής σε κάθε άφιξη κρουαζιερόπλοιου. Για πρώτη φορά ελήφθησαν σε τέτοια έκταση λόγω της άφιξης του συγκεκριμένου κρουαζιερόπλοιου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr από την στιγμή που τα κρουαζιερόπλοια που μεταφέρουν ισραηλινούς πολίτες σταμάτησαν να επισκέπτονται την Τουρκία, λόγω των ψυχρών σχέσεων που έχουν οι δύο χώρες μεταξύ τους, οπουδήποτε καταπλεύσουν στην Ελλάδα, θα λαμβάνονται αυστηρά μέτρα ασφάλειας. Έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Κατακόλου. Μέσα στο λιμάνι είναι ακροβολισμένοι άνδρες του Λιμεναρχείου, του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και πράκτορες της Μοσάντ, ώστε να μην συμβεί κανένα παρατράγουδο, για όση ώρα παραμείνουν οι Ισραηλινοί τουρίστες στην περιοχή. Μια ομάδα περίπου 200 ατόμων θα επισκεφθεί την Αρχαία Ολυμπία, συνοδεία αστυνομικών της Α.Δ. Ηλείας και Ισραηλινών πρακτόρων.
ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Και με τη βούλα προτεκτοράτο των Εβραίων η Ελλάς! 
Κόβουν και ράβουν οι πάνοπλοι πράκτορες της Μοσάντ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ του ανθελληνικού Κράτους!!!
Ποιος συμφώνησε να αποκλείσουν ολόκληρη περιοχή για την...ασφάλεια Εβραίων τουριστών; Δηλαδή έτσι θα επισκέπτονται την Ελλάδα; Με μέτρα ασφαλείας από ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ;;;
Ντροπή στους ξεφτιλισμένους γραικύλους που εκτός από την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στους τοκογλύφους, εκχωρούν ακόμα και τα λιμάνια μας στην Μοσάντ (!!!) προς...εξυπηρέτηση των Εβραίων!

Πηγή: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/05/blog-post_1332.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου