Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ




Μια τελευταία ευκαιρία στο ελληνικό κράτος να αντιληφθεί ότι η πορεία σύγκρουσης με την Αθωνική Πολιτεία που έχει επιλέξει θα είναι ολέθρια για τον ίδιο τον Ελληνισμό, δίνεται από την ... απουσία κυβέρνησης!
Σήμερα, στην συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, που συζητείται το θέμα, οι ηγούμενοι 20 μονών αποφάσισαν να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και αποφασίστηκε να μην ληφθεί απόφαση τώρα εκ του λόγου ότι δεν υπάρχει κυβέρνηση για να συζητήσει το θέμα και ανανεώθηκε το ραντεβού της σύγκρουσης με την ελληνική κυβέρνηση ή της ανάκλησης των φορολογικών διατάξεων για τη νέα κυβέρνηση.
Το διατάξεων που προβλέπουν την φορολόγηση των ακινήτων και...

Η συνέχεια  εδώ

 ------------------------------------------------------------------------

Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδονίας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.
Αύριο έχουμε συνεδρίαση της Διπλής Σύναξης του Αγίου Όρους, για να συζητήσει το θέμα της φορολόγησης των ακινήτων των Ιερών Μονών, τα οποία βρίσκονται εκτός της χερσονήσου, το θέμα το οποίο έχει δημιουργήσεη την μετωπική σύγκρουση με την ελληνική Πολιτεία με ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητηθεί από την... Ρωσία να επέμβει δυναμικά!
Κατά την πρώτη και έντονα φορτισμένη συνεδρίαση που είχε πραγματοποιηθεί στα...

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου