Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Για να αναχαιτισθή η Αγία Ρωσία στα Βαλκάνια δημιουργούν τη Μεγάλη Αλβανία οι ΗΠΑ - Τα πάντα γίνονται για να μη βρουν ποτέ διέξοδο στις θερμές θάλασσες οι Ορθόδοξοι Ρώσοι ! Αυτή είναι η ουσία...


ALEXANDRE LATSA ΓΙΑ ΗΠΑ
Ο γεωπολιτικός αναλυτής για την Ευρασία, Alexandre Latsa, σε ένα άρθρο του που δημοσιεύτηκε σήμερα υποστηρίζει ότι η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας» είναι ένα σχέδιο των ΗΠΑ για να βλάψει τα συμφέροντα της Σερβίας και της Ρωσίας, καθώς και του Ορθόδοξου κόσμου γενικότερα.
Ο Latsa υποστηρίζει ότι οι ΗΠΑ εκμεταλλεύτηκαν την στιγμή αδυναμίας της Ρωσίας για να επιτεθούν στην Σερβία ενώ τονίζει πως τώρα αυτές οι δύο χώρες έρχονται και πάλι πιο κοντά.
Μεταξύ άλλων στο άρθρο του τονίζει πως η δημιουργία της «Μεγάλης Αλβανίας», θα βάλει φωτιά στα Βαλκάνια, φωτιά η οποία θα φέρει αποδυνάμωση της Ευρώπης και θα αποσταθεροποιήσει χώρες με ορθόδοξο πληθυσμό όπως τα Σκόπια, η Ελλάδα, το Μαυροβούνιο και η Σερβία.
«Η Σταυροφορία κατά του κομμουνιστικού κόσμου μετατράπηκε σε μια σταυροφορία ενάντια στον ορθόδοξο κόσμο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του.
Ο Alexandre Latsa είναι Γάλλος που ζει και εργάζεται ως σύμβουλος στη Μόσχα (aftonomi.gr)

Πηγή:  defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου