Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Πάρτε κοντά τα παιδιά και τα εγγόνια σας και δείτε όλοι μαζί αυτήν την ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ πλέον ταινία. Μόνον Ρώσοι φιλέλληνες την αναρτούν ολόκληρη...


Ειδικώς το απόσπασμα από το 59:00 μέχρι και το 1:02:25 τού video, παρακολουθήστε το κατ' επανάληψιν, καμμιά δεκαριά φορές !!! Επίσης, η αρχή τής ταινίας (από το 0:40 μέχρι και το 1:21 τού video) καθώς και το τέλος της (κυρίως αυτό, από το 1:30:33 και μετά) είναι
Σ Υ Γ Κ Λ Ο Ν Ι Σ Τ Ι Κ Α ! ! ! Για τον ξεφτιλισμένο τον Κωλέττη (ο Κωλέττης είναι εν τέλει ο προδότης στο απόσπασμα 59:00 - 1:02:25 κι όχι το άλλο κάθαρμα, ο Μαυροκορδάτος, όπως νόμιζα...) διαβάστε εδώ, εδώ κι εδώ.

Η δράση του στα χρόνια τού Καποδίστρια


Ο Κωλέττης λόγω του υψηλού κύρους που διέθετε στους Ρουμελιώτες, βοήθησε τον Δημήτριο Υψηλάντη να οργανώσει τις πρώτες χιλιαρχίες, εξασφάλισε τη σύντομη παράδοση των φρουρίων του Ναυπλίου και αργότερα όταν ενέσκυψε πανώλη, αξιοποιήθηκε για την εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων στις Σπέτσες, κατορθώνοντας να περιστείλει την αρρώστια. Επειδή όμως η παρουσία του κρίθηκε επικίνδυνη ο Καποδιστριας τον διόρισε έκτακτο επίτροπό Ανατολικών Σποράδων, με έδρα τη Σάμο, έτσι θα απομακρυνόταν εύσχημα από την έδρα της Κυβερνησης. Ωστόσο ο ίδιος συνέχισε να υποστηρίζει τον Κυβερνήτη για να αποδείξει πως μετά την σύγκρουση ανάμεσα σε αγγλική και ρωσική φατρία μόνο σε αυτόν θα μπορούσε να στηρίζεται ο Καποδίστριας. Αν και από το περιβάλλον του Αυγουστίνου Καποδίστρια διατυπώνονταν κατηγορίες για το πρόσωπό του (υποκινητής στάσεων στο στρατό), αντιθέτως παρενέβαινε κατευναστικά σε αρκετές από αυτές. Τα μέλη του κόμματός του ωστόσο διαφωνούσαν με την χωρίς ανταλλάγματα υποστήριξη του Κυβερνήτη, πιέζοντάς τον να προωθήσει στελέχη του Γαλλικού κόμματος σε κρατικές θέσεις. Ο ίδιος ωστόσο επεδίωκε να λάβει τη θέση του Γραμματέως της Επικράτειας. Παράλληλα στη Γερουσια εμφανιζόταν φιλελεύθερος υποστηρίζοντας την ελευθερία του τύπου κατά την ψήφιση νέου σχετικού νόμου.

========================== Mε αφορμή μία συζήτηση που είχα με κάτι φίλους...
Διηνέκης

1 σχόλιο:

  1. Δεν μας έκλασε το αφεντικό, Διηνέκη.Ο φουκαράς έμπλεξε με τον εβραιοβλαχο Κωστάκη και την κολλητή του την Σούφλη και τα είδε όλα!

    Για να κατεβάσει ρολά,προφανώς δέχτηκε απειλές.

    Πήγαινε στο λινκ που σου παραθέτω και διάβασε τα σχόλια

    https://katohika.gr/ellada/synelifthi-gerontoblogger-me-andra-kypatzi-pou-sykofantouse-patriotes-pou-epairnan-dynamikes-protovoulies-gia-kinitopoiiseis-gia-ti-makedonia/#comment-462095

    Την εποχή που σχολίαζα στο μπλογκ του αφεντικού ήταν ωραία.Είχα "ξυλοφορτώσει" τον εβραιοβλαχο Κωστάκη (Διόδοτο) σε σημείο που παρακαλούσε την Φωτεινή (συνεργάτιδα του αφεντικού) να τον σώσει.Όταν λοιπόν εγκατέλειψα τον σχολιασμό και καθώς πέρασε ο καιρός τα πράγματα άλλαξαν.

    Το αφεντικό έχοντας την ψευδαίσθηση οτι θα σώσει την Ελλάδα χώθηκε μέσα στα σκατά.Κατέβηκε στην Ελλάδα και άρχισε τις επαφές με την Σούφλη,όπως και πολλοί άλλοι που είχαν την ψευδαίσθηση πως θα γίνουν εθνοσωτήρες.Όμως τα πράγματα στράβωσαν με αποτέλεσμα να γίνουν όλοι τους μαλλιά κουβάρια.


    ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΜΠΑΓΑΣΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΕΦΕΥΡΩ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ.

    Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΤΑΡΡΙΨΗΣ ΤΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΤΑΜΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕ
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΑΝΝΟΥΛΑ

    ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΣΟΥΦΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ!

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΥΧΑΙΑ ΩΣ "ΜΑΓΙΣΣΑ" ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΓΑΤΟΥΛΑ

    Υ.Γ.:There's a storm coming!

    ΑπάντησηΔιαγραφή