Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Δεν σού φταίει η Αγία Ρωσία ηλίθιε !!! Η μαλακία σου είναι η κύρια αιτία για ό,τι παθαίνουμε και θα πάθουμε... Η μαλακία η δική σου ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ αφ' ενός σε πίστεψαν ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ εξακολουθούν να σε πιστεύουν... Ηλίθιε !!!

 

Περισσότερα, εδώ

3 σχόλια:

  1. Ο Τσιπρας δεν εκφράζει κανεναν απο τους ελληνες. Εκεινος λατρευει την Αμερική ενω εμεις την Ρωσία. Ειθε ο Κύριος να δωσει και στην Ελλάδα μας ορθοδοξο ηγετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Τσιπρας δεν εκφράζει κανεναν απο τους ελληνες. Εκεινος λατρευει την Αμερική ενω εμεις την Ρωσία. Ειθε ο Κύριος να δωσει και στην Ελλάδα μας ορθοδοξο ηγετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γράψαμε και ξαναγράψαμε ότι πρέπει να ανακαλύψουμε την ιστορία μας, αν θέλουμε να προλάβουμε να μην επαναληφθεί.

    Παραθέτουμε σήμερα κάποια άγνωστα -πραγματικά απίστευτα- ιστορικά ντοκουμέντα, όπως
    ότι οι Ρώσοι τιμώρησαν τον (Έλληνα) Μητροπολίτη που υπέγραψε (ως μητροπολίτης Πασών των Ρωσιών) την Ένωση με τους παπικούς, επειδή το θεώρησε "μοναδική ελπίδα για την επιβίωση του Βυζαντίου".
    Όπως και ότι για να.. τιμωρήσουν τους Ρώσους, οι Ενωτικοί τους… αφόρισαν, στα 1448, πέντε χρόνια πριν την Άλωση!

    Η Ρωσία δεν αποσχίστηκε από το Ορθόδοξο, αλλά από το "Ενωτικό" Πατριαρχείο. Άραγε σήμερα μας προδίδουν οι Ρώσοι; Ή προδώσαμε εμείς την ορθοδοξία;

    Θα διαπιστώσετε επίσης τον ρόλο κάποιων ("εκπαιδευμένων" από ξένους) μητροπολιτών.


    Όσοι αντέχετε ακόμη να αφιερώσετε 10 λεπτά διαβάζοντας ένα κείμενο, κάντε το. Θα δείτε πόσο επίκαιρα είναι όσα θα διαβάσετε. Το ιστολόγιο μας δεν έχει διαφημίσεις. Συνεπώς καθόλου δεν μας απασχολεί πόσα κλικ θα κάνει προβάλλοντας πιασιάρικα θέματα. "Όσοι πιστοί".

    Ομάδα Εκπαιδευτικών ο Παιδαγωγός
    (η εισαγωγή μας στην παρουσίαση του ενδιαφέροντος κειμένου)
    http://opaidagogos.blogspot.gr/2016/02/blog-post_3.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή