Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Για τον Καραγκιοζοφέρη δεν μάς είπες τίποτα ρε Χατζάρα...


Οι Μεγάλοι Χορηγοί κατάλαβαν το αδιέξοδο τους και για να εξασφαλίσουν την επιβίωση τους, που κρέμεται από μια κλωστή ξαναμοιράζουν την τράπουλα. Προς το παρόν και πριν αρχίσει το ξεσκαρτάρισμα όλοι είναι μέσα, και τα καμένα χαρτιά και τα παλαιά και φθαρμένα υλικά. Η μηχανή δουλεύει. Η ανασύνταξη του πολιτικού σκηνικού επιταχύνεται και οι απολύσεις όσων βάζουν «προσωπικούς υπολογισμούς» και «ξεπερασμένες ιδεοληψίες», πάνω από το συμφέρον της χώρας έρχονται, ανεξάρτητα από τον ανασχηματισμό και τη δόση.

Το Πασοκ, ο πιο ασθενής κρίκος τελείωσε ήδη. Τα ποντίκια φεύγουν για να σωθούν και ο αρχηγός Βαγγέλης θα μείνει έρημος βαρύς και μόνος.

Στη ΝΔ ο Αντωνάκης ζει στον κόσμο του και ακολουθεί την «ευθεία πορεία», που του χάραξαν ετοιμάζοντας διεύρυνση προς την κεντροαριστερά, πριν τον τελειώσουν. Τον πρόλαβε η πρωτοβουλία για ένα νέο αντιμνημονιακο κόμμα της Λαϊκής Δεξιάς, με σος από πατριωτικό παρεμβατισμό, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο, τον Γραμματέα της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλο που διανύει περίοδο ψυχρότητας με τον Πάνο Κ. και τον Σπένσερ Χαχαμικάτο, και τον Νικήτα από την ΝΔ που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον Αντωνάκη.

Στόχος είναι η...

Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου