Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

Καταρρίφθηκε από S-300PMU2 τουρκικό F-4E 2020 στη Συρία ! Χτυπήθηκε και δεύτερο, το οποίο υπέστη ζημίες - Σε κατάσταση σοκ οι Τουρκαλάδες...


(Ανανέωση 17.35): Η τουρκική Χουριέτ μεταδίδει ότι όντως το τουρκικό μαχητικό (δεν έχει επιβεβαιωθεί αν ήταν F-4E 2020 ή μαχητικό/αναγνωριστικό RF-4E) είχε παραβιάσει τον συριακό εναέριο χώρο, αλλά μετά την πτώση του, οι Σύροι έδωσαν άδεια στους Τούρκους και πλησίασαν την περιοχή ενώ τους παρέδωσαν και τους πιλότους.
 ----------------------------------------------------------------------------------------
(Ανανέωση 16.48): Οριστικό: Καταρρίφθηκε από πυρά των αντιαεροπορικών συστημάτων S-300PMU2 το τουρκικό μαχητικό κρούσης F-4E 2020 (κατ'άλλες πηγές RF-4E) που παραβίασε τον...

Η συνέχεια  εδώ

Δύο τουρκικά μαχητικά F-4E κτυπήθηκαν από τους S-300PMU2! - Το ένα γλίτωσε με ζημιές

Όπως μεταδίδουν στο defencenet.gr απόλυτα έγκυρες πηγές από την Μόσχα, δύο ήταν τα τουρκικά μαχητικά που κτυπήθηκαν απλά το ένα κατάφερε να γλιτώσει καθώς πετούσε υψηλότερα και είδες την κατάρριψη του πρώτου τουρκικού μαχητικού έκανε brake και απέφυγε το κύριο ωστικό κύμα από το βλήμα, κτυπήθηκε ελαφρά, ενώ εν συνεχεία βγήκε από τον συριακό εανέριο χώρο! Πάντως η πληροφορία αυτή, συμφωνεί με τις πληροφορίες των τουρκικών ραντάρ ότι δύο μαχητικά αναγνωριστικά RF-4E, εκινούντο στην περιοχή.
Αυτή την ώρα σε κατάσταση σοκ είναι η τουρκική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία από την κατάρριψη του...

Η συνέχεια  εδώ

1 σχόλιο:

  1. Πρώτα-πρώτα: Φοβερή φωτογραφία! Με τι προσοχή κρατάει το παλληκάρι την Εικόνα της Παναγίας....

    Με το καλό να ελευθερωθούν τα εδάφη μας και τα κεράκια που ανάβονται κάτω απο τη γή, να ανάβονται κανονικά σε εκκλησιές, όπως έλεγε και ο Γέροντας Παίσιος.

    Το 1/3 των Τούρκων θα σκοτωθεί. Θα πληρωθούν τα εγκλήματα των προγόνων τους, που ξεκλήρισαν Αρμένιους, Έλληνες, Πόντιοιυς, Χριστιανούς.

    Τώρα για την "πρόστυχη μάνα τους" δεν συμφωνώ. Γιατι κάθε μάνα που φέρνει το παιδί της στον κόσμο κάνει ότι μπορεί να το βοηθήσει. Η μητρότητα είναι σεβαστή.

    Μην ξεχνάμε ότι μεγάλοι εγκληματίες και γενιτσαροι έγιναν όσοι αποκόπηκαν βιαίως από τος μητέρες τους...
    Η παιδεία τους ήταν πρόστυχη, όχι κατ΄ανάγκην η μάνα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή